Je bent hier:

Over ons

Je bent hier:

Over Jakkedoe - Een vaste waarde sinds 2005


2005 – Vzw Jakkedoe biedt sinds 2005 circusworkshops, shows en animatie voor scholen, bedrijven, instellingen, organisaties, festivals en particulieren over heel Vlaanderen. Dit voor de meest uiteenlopende doelgroepen, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en zeker ook bijzondere en kwetsbare doelgroepen.

2008 – Rond 2008 helpen we startende professionele artiesten en vanaf dan produceren we ook zelf artistiek werk, vooral circus-en straattheater.

2019 – Met de co-organisatie van een Pride Gent in 2019 willen we expliciet de waarden uitdragen van inclusiviteit en diversiteit. We richten ons ook meer en meer op aanreiken van manieren voor zelfzorg en waardering.

2023 – Vanaf 2023 bieden we Yoga en Virtual Reality workshops aan en nieuwe artistieke producties.

Over Jakkedoe

Ons topteam

Missie en visie

Over Jakkedoe

Jakkedoe betekent “ja ik kan dat, toch wel” en dat is meteen de aanzet van onze missie: Aan kinderen, jongeren en volwassenen kansen en mogelijkheden te bieden om zichzelf motorisch, emotioneel, creatief en sociaal te ontwikkelen.

We bouwen aan een steviger zelfbewustzijn en werken aan de relatie van onszelf tot andere personen en tot onze omgeving. Vanuit het streven naar een verwelkomende en rechtvaardige leefomgeving werken we daarom zo inclusief en duurzaam als mogelijk. 

Daarom bieden we een zo ruim mogelijk aanbod aan diverse kunsten-, bewegings- en expressietechnieken. Daarbij zorgen we voor zoveel mogelijk plezier en willen het circus-, theater-, nieuwe media -en muziekgebeuren bevorderen in de ruimste zin van het woord.

Bekijk hier onze Instagram!

 

Aanbod voor bedrijven

Aanbod voor scholen en instellingen

Aanbod voor festivals en particulieren