Je bent hier:

Shows en artiesten

Creatieve shows en artiesten

Creatieve shows en artiesten naar uw behoefte en budget. Vanuit onze passie zorgen we voor circus- en straattheaterartiesten en via ons piepjong Collectief Jakkedoe experimenteren we met kunst/new media/straatheater installaties. 

Gezien onze jarenlange ervaring kunnen we op maat van uw behoefte en budget iets uitwerken. 

Vraag gerust een offerte via onderstaande knop of bel ons voor meer info.

 
Creatieve shows en artiesten

Collectief Jakkedoe

Collectief Jakkedoe bestaat uit personen/artiesten/kunstenaars vanuit verschillende richtingen, leeftijden en achtergronden. 

“We werken buiten de disciplines om naar nieuwe creatieve expressies en performances en rond de thema’s mentale gezondheid en sociale inclusie.

Dit is een inspiratiebeeld van onze droom voor een vernieuwende inclusieve en interactieve XR kunstinstallatie die uitnodigt op een reis van zelfontwikkeling en verbinding. Dit in een multidisciplinaire samenwerking met en voor jongeren en kwetsbare doelgroepen.

Samen met 9 partners uit de zorg, technologie en cultuursector vragen we hiervoor subsidie bij de Vlaamse Overheid.

De creatie van de tent, straattheater en een nieuwe XR applicatie vergt heel veel mensen en middelen. Tips voor steun, sponsoring of andere hulp zijn meer dan welkom via onderstaande.”

VR-IN-KIJKER,

de VR-bril als verrekijker om diep naar binnen te kunnen kijken.

creatieve shows en artiesten
 Klinkt zweverig en dat is het ook, maar wie wil er nu niet even wegzweven, even weg van de dagelijkse sleur, even de klei ontstijgen, even naar binnen drijven, de fantastische reis naar binnen starten. Meer ontdekken over je zelf, Wie ben ik? Wat wil ik écht? Los van vooroordelen en opgelegde normen.

“Op een speelse manier onderzoeken we verbindingen van het menselijk lichaam, de fysieke ruimte en de virtuele wereld. Daarbij zoeken we altijd naar de glimlach want die creëert een shortcut naar het hart.”

In dit kunst experiment vind je 4 (of meer) safe spaces of veilige ruimtes (zwarte tentjes) met 4 verschillende meeslepende VR ervaringen.

Bril op hendels vast, geniet van de reis!

Praktisch:
  • vanaf 13jaar 
  • kan binnen of buiten
  • opstelling 4 tentjes bovenaanzicht zoals hiernaast of hieronder
  • enkel een stopcontact en eventueel wifi netwerk nodig
  • ondergrond vast of gras
  • voorzie liefst minimum 10m x 10m en 2,5 m hoogte
  • voorzie 4 plooitafels en minimum 5 stoelen
  • wij voorzien ontvangst van de deelnemers, VR-apparatuur, tentjes, informatieborden en professionele begeleiding

Alle info over prijs en beschikbaarheid via onderstaande.

Creatieve shows en artiesten

BoB-BuRNiNG-Team

Een prettig gestoord collectief van muzikanten, circusartiesten en vuurspuwers denkt met je mee om de gepaste show of performance aan te bieden. 

Of het nu dansen als een overjarige boyband, vuurspuwen, jongleren met vurige attributen of cocktailjongleren met een betonmolen is, niemand blijft onberoerd achter.