over ons

Droom jij ook weg bij het zien van een wervelende circusshow?

Voel je dan ook die zalige kriebels in je buik?

Wel, hier is je kans!

 

Vzw Jakkedoe verzorgt sinds 2004 circusworkshops, shows en animatie voor scholen, bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren over heel Vlaanderen.

Sinds 2008 helpt Jakkedoe startende professionele artiesten zoals Carré Curieux en Mathias Goethals.

Roots vzw Jakkedoe

Kris Vannevel: Na een jaar ervaring als opnameleider voor een kortfilm van Lieven Debrauwer coördineerde Kris in 2001 een nieuw openluchtkunstenfestival in Roeselare: ‘de groote stooringe’

Na vele goede respons op de circusworkshops startte hij in 2004 samen met Annabel Gunst (master Lichamelijke opvoeding en medewerker bij de sportdienst van Roeselare) vzw Jakkedoe, circusclub en co op. Ze volgden samen de opleiding ‘Begeleider in de circuskunsten’ en de rest is geschiedenis.

Bert Selschotter is een van de stuwende krachten in vzw Jakkedoe en is zowel in het jeugdverenigingsleven als in het verenigingsleven en de gemeente in het algemeen erg actief. Hij volgde onder andere opleidingen als hoofdmonitor en is vooral een gedreven jongleur.

Referenties

  • Focus-WTV: Sinds een aantal jaar verzorgt vzw Jakkedoe samen met BoB-BuRNiNG-TeaM tijdens de zomer in een 9-tal kustgemeenten tijdens het evenement #KinderenToegelaten circusworkshops met 4 docenten voor honderden kinderen.
  • Club Brugge KV: Al jaren kan deze voetbalclub rekenen op BoB-BuRNiNG-TeaM voor vurig spektakel tijdens de ereronde van de spelers.

Verder werkt vzw Jakkedoe succesvol samen met verschillende eventorganisatoren om projecten op maat uit te werken.

Archief