Je bent hier:

VR

Virtual Reality workshops

Ooit al eens in een hemelblauwe zee gedoken met een snorkel en duikbril? Je waant je in een heerlijke nieuwe wereld vol kleurrijke vissen, even weg van de dagelijkse realiteit.

Wel, ons goed uitgewerkt Virtual Reality aanbod bied je de mogelijkheid om je in een fantastisch nieuwe wereld te begeven waar zo goed als alles mogelijk is, waar je kan zijn wie je al altijd al had willen zijn.  Je kan er reizen, diepzeeduiken, je reactievermogen testen op muziek of je hoogtevrees overwinnen. Als elf schiet je op reuze orks in een boogschietspel of maak de maanlanding van vlakbij mee als astronaut. 

Het kan alleen of je kan door te spelen verbinding zoeken met familie, vrienden of collega’s.  Je kan zelfs connecteren met mensen wereldwijd als zij ook over een VR bril kunnen beschikken.

Je hoeft dus niet fysiek samen te zijn om samen te kunnen spelen, beleef samen de leukste avonturen, een concert of een bezoek aan een museum bijvoorbeeld.  Geen bedrading en computers nodig, zet eenvoudigweg de bril op, neem de controllers en je bent vertrokken.  

Kies hieronder voor een workshop VR EXPERIENCE, VR OP MAAT of VR VOOR BIJZONDERE DOELGROEPEN. 

Welkom in de nieuwe wereld van Virtual Reality!

VR experience

VR op maat

VR bijzondere doelgroep

Aanbod voor bedrijven

Aanbod voor scholen en instellingen

Aanbod voor festivals en particulieren